Aktuell uställning: Konstrunda i Vänersborg

Deltar i samlingsutställning i Vänsersborgsgruppens konstförening på Edsgatan.

Öppet i dag lördag den 14 mars och i morgon söndag; 11 - 17.

 

 

 Hade Vernissage under Långfredagen i år 2016. Många glada och intresserade personer tittade och kommenterade mitt måler.

Deltog i Romele konsthalls Sommarsalong under perioden 28/5 - 6/6, 44 konstnärer var samlade. Alla med olika uttryck.

Genomförde en utställning i Västervik på Galleri Stickan vid Småbåtshamnen Den 21 - 26 juli, mitt i högsommarvärmen. Träffade många semestrande seglare och åretruntboende i Västervik. 

Var en av utställarna på konstmässan i Malmö, Luftkastellet, den 28 -30 oktober. Över 60 konstnärer från Sverige och Danmark deltog. God stämning och massor av besökare.

På Galleri Maria Thorlund i Lund var det Vernissage den 26 november. Utställningen pågick två veckor och vi var fem utställare i lokalen.

Efter lite julledighet deltog j i en samlingsutställning med temat "50 Shades of White" med vernissage den 7 januari - även denna gång på Galleri Maria Thorlund i Lund.

Under påsken utställning i Smygehamn, Köpmansmagasinet. Välbesökt, ca 4 000 besökare. Något färre i Ateljé Perlan i Bolshög under påsken.

Medutställare på Galleri Maria Thorlund, Lund med temat Blommor och Blad med Vernissage den 27 maj.

Sommarutställning i Mölle på Annexet vid Busstationen tillsammans med Carina Täckström, måleri och Mariann Svenning, keramik och silversmide under augusti.

Deltog i den Jurybedömda utställningen - hÖsterlenSalongen - på GyllenGården under oktober/november 2017

Påskutställning i Bolshögs kyrka mars 2018. Temat Bibeln och Bibelns kvinnor.

Utställning i Bolshögs kyrka under påsken 2019 med temat Naturens under.